Ingredienser
0,600 kg Torskefilet (fersk)
0,400 kg Laksefilet u/skind
0,040 kg Kapers, sm
0,040 kg L?g, hakkede
0,020 kg Dekora?Citronpeber
1.1 kg
Læg varer i kurv
FISKEB?F MED KAPERS OG L?G
Opskriftnr: 89-0130
Fremstilling
Torsk og laks hakkes p? 13 mm. hulskive og blandes med de ?vrige ingredienser.
Afvejes og formes med b?fformer (I77200).
Tilberedning
Steges 5-7 min. p? varmpande med fedtstof eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Serveringsforslag
Kan serveres med kartofler og r?kost.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r?produkt.
TORSK 55%, LAKS 36%, kapers 4%, l?g 4%, salt, krydderier (peber, citronskal, SENNEP, paprika, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, smagsforst?rker (E 621), antioxidant (E 330).