Ingredienser

0,600 kg Torskefilet (fersk)

0,400 kg Laksefilet u/skind

0,040 kg Kapers, sm

0,040 kg L?g, hakkede

0,020 kg Dekora?Citronpeber

1.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FISKEB?F MED KAPERS OG L?G

Opskriftnr: 89-0130

Fremstilling
Torsk og laks hakkes p? 13 mm. hulskive og blandes med de ?vrige ingredienser.

Afvejes og formes med b?fformer (I77200).

Tilberedning
Steges 5-7 min. p? varmpande med fedtstof eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Serveringsforslag
Kan serveres med kartofler og r?kost.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r?produkt.
TORSK 55%, LAKS 36%, kapers 4%, l?g 4%, salt, krydderier (peber, citronskal, SENNEP, paprika, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, smagsforst?rker (E 621), antioxidant (E 330).

Go to Top