Ingredienser

1,000 kg B?ndpasta, kogt

0,400 kg Cremefraiche 18%

0,300 kg Peberfrugt, r

0,300 kg Semi dried cherrytomater

0,200 kg Mayonnaise

0,200 kg Sukker?rter

0,020 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

2.42 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BASILIKUM OG HVIDLØG KRYDRET PASTASALAT

Opskriftnr: 93-0056

Fremstilling
Cremefraiche og mayonnaise blandes med den afvejede mængde Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.

Det kogte båndpasta blandes i sammen med peberfrugt i tern, semi dried tomater og sukkerærter.

Serveringsforslag
Kan serveres som tilbehør til alle slags kød, fisk eller fjerkræ.

Ingredienser:
Kogt PASTA 41%, CREMEFRAICHE 17%, peberfrugt 12%, semi dried cherrytomater 12%, sukkerærter 8%, MAYONNAISE 8%, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), rapsolie.

Go to Top