Ingredienser
1,000 kg B?ndpasta, kogt
0,400 kg Cremefraiche 18%
0,300 kg Peberfrugt, r
0,300 kg Semi dried cherrytomater
0,200 kg Mayonnaise
0,200 kg Sukker?rter
0,020 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft
2.42 kg
Læg varer i kurv
BASILIKUM OG HVIDLÃG KRYDRET PASTASALAT
Opskriftnr: 93-0056
Fremstilling
Cremefraiche og mayonnaise blandes med den afvejede mængde Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.
Det kogte båndpasta blandes i sammen med peberfrugt i tern, semi dried tomater og sukkerærter.
Serveringsforslag
Kan serveres som tilbehør til alle slags kød, fisk eller fjerkræ.
Ingredienser:
Kogt PASTA 41%, CREMEFRAICHE 17%, peberfrugt 12%, semi dried cherrytomater 12%, sukkerærter 8%, MAYONNAISE 8%, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coated salt (salt, palmeolie), rapsolie.