Ingredienser

4,000 kg Grisek?d (8-10% fedt)

2,500 kg Afsv?rede snitter/bugstrimler

2,500 kg Griselever, afpudset

1,000 kg Varm suppe

0,400 kg Ardenner Pat? FB

0,130 kg Valn?dder, hakkede

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

10.73 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

VALN?DDE PATE

Opskriftnr: 33-0008

Fremstilling
Snitter og k?d koges m?rt.

Leveren vandes ud, og hakkes p? 5 mm skiven.

Det kogte k?d/snitter hakkes p? 5 mm skiven.

Krydderiblandingen, alt saltet samt den varme suppe iblandes.

Til sidst det hakkede lever.

Valn?dderne tils?ttes forsigtigt.

Patemassen fyldes i Flexi-box "Laval" (DK98202) og bages i vandbad ved 100?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Efter afk?ling pyntes pateen med passende garniture og sky f.eks.: patesky, syltede appelsinskiver, syltet kirseb?r med stilk og dild.

Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g p? diverse br?dtyper.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 8% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 50%, griselever 25%, grisefedt, suppe (afkog fra k?d/fedt), salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), VALN?DDER 1,3 g, dextrose, krydderier (l?g, muskat, merian),kartoffelstivelse, hydrolyseret vegetabilsk protein, ?rtefibre, konserveringsmiddel (E 250).

Sky
Vand, gelatine, salt, sukker, hydrolyseret vegetabilsk protein.

Go to Top