Ingredienser

2,000 kg Kyllingebryst

0,200 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS

0,200 kg Persillesmør

0,010 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.

2.41 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PERSILLE-KYLLING

Opskriftnr: 83-1048

Fremstilling
Der skæres 2 snit ned i hvert kyllingebryst hvorefter de marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Kräuterbutter.

De marinerede kyllingebryster fyldes med skiver af persillesmør og Persille, skåret drysses på toppen.

Tilberedning
Steges i ovn ved 175°C i ca. 25 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med nye kartofler og dampede grøntsager.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kyllingebryst 83%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMØRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma), PERSILLESMØR, tørret persille.

Go to Top