Ingredienser

4,000 kg Kalvetykkam

0,600 kg Lagetilv?kst

0,200 kg Dekora?Julieschka (I51490)

4.8 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDERSPR?NGT KALVETYKKAM MED URTER

Opskriftnr: 54-0073

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Salfos F Krydderurter (I44990)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning drysses tykkammene med den afvejede m?ngde Dekora Julieschka.

Stegene pakkes ind i stegefilm, hvorefter de sn?res.

Tilberedning
Steges i forvarmet ovn ved 120?C i ca. 120 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile ca. 20 min. f?r udsk?ring.

Serveringsforslag
Kan serveres med skysauce og dampede gr?ntsager.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Kalvetykkam 83%, vand 11%, urter 4% (l?g, karotter, tomater, paprika), salt, dextrose, stabilisatorer (E 450,E 451), antioxidant (E 301), smagsforst?rker(E 621), krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top