Ingredienser
1,440 kg S?dm?lk
1,200 kg Oksesteaks
0,400 kg L?g i ringe
0,160 kg Dekora?Brun Sauce FB
3.2 kg
Læg varer i kurv
OKSESTEAK MED BRUN SAUCE OG BL?DE L?G
Opskriftnr: 97-0085
Fremstilling
Steg l?g i ringe p? panden til de bliver klare og bl?de.
Oksesteaks (0,150 Kg) steges p? en pande til en kernetemperatur p? 58?C.
Afk?les til under 10?C p? max. 3 timer.
S?dm?lk og Dekora Brun Sauce FB blandes og koges igennem til saucen er j?vn.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Kom sauce og steaks i salgsemballagen og pynt til sidst af med de bl?de l?g.
Antal salgsenheder
Opskriften er til 8 salgsbakker med 200 g sauce og 1 oksesteak i hver.
Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 15 min. ved 150?C.
Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.
Serveringsforslag
Serveres som middagsret med kartofler og surt.
Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Sauce 56 g (M?LK, maltodextrin, modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, oksebouillion, sukker, farvestof (E 150c), krydderier (peber, l?g), stabilisator (E 415)), oksesteak 42 g, l?g 14 g.