Ingredienser

1,440 kg S?dm?lk

1,200 kg Oksesteaks

0,400 kg L?g i ringe

0,160 kg Dekora?Brun Sauce FB

3.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSESTEAK MED BRUN SAUCE OG BL?DE L?G

Opskriftnr: 97-0085

Fremstilling
Steg l?g i ringe p? panden til de bliver klare og bl?de.

Oksesteaks (0,150 Kg) steges p? en pande til en kernetemperatur p? 58?C.

Afk?les til under 10?C p? max. 3 timer.

 S?dm?lk og Dekora Brun Sauce FB blandes og koges igennem til saucen er j?vn.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Kom sauce og steaks i salgsemballagen og pynt til sidst af med de bl?de l?g.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 8 salgsbakker med 200 g sauce og 1 oksesteak i hver.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 15 min. ved 150?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Serveres som middagsret med kartofler og surt.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Sauce 56 g (M?LK, maltodextrin, modificeret majsstivelse (E 1422), hydrolyseret vegetabilsk protein, salt, oksebouillion, sukker, farvestof (E 150c), krydderier (peber, l?g), stabilisator (E 415)), oksesteak 42 g, l?g 14 g.

Go to Top