Ingredienser
10,000 kg Skinkek?d i tern, u/fedt og sener
2,000 kg Varm suppe (afkog fra grisek?det)
0,480 kg Kryddersylte FB
0,080 kg Nitritsalt (DK40018)
12.56 kg
Læg varer i kurv
SKINKESYLTE
Opskriftnr: 34-0019
Fremstilling
Skinkek?det sk?res i mindre stykker, og forsaltes natten over med nitritsalt.
Efter endt saltning koges det forsaltede k?d ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C (anvend 6,000 kg vand) og sk?res i passende ternst?rrelse (evt. p? lynhakker).
Suppen sies, afvejes (2 l) og bringes i kog.
Kryddersylteblanding FB tils?ttes under kraftig omr?ring.
Det kogte k?d og suppen blandes og h?ldes i forme.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Serveringsforslag
Serveres koldt som p?l?g med sennep og r?dbeder til diverse typer br?d.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt:
Skinkek?d 80%, suppe (afkog fra k?det), gelatine 2%, salt, krydderier (l?g, peber, alleh?nde), dextrose, LAKTOSE, hydrolyseret vegetabilsk protein, farin, konserveringsmiddel (E 250).