Ingredienser
2,000 kg Grisek?d, hakket (10-12% fedt)
0,300 kg Bacon i skiver
0,200 kg Fl
0,200 kg Solb
0,140 kg Burglet FB
0,100 kg N?ddemix
0,030 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft
2.97 kg
Læg varer i kurv
FARSBR?D MED SOLB?R OG N?DDEMIX
Opskriftnr: 73-0994
Fremstilling
Det hakkede grisek?d blandes grundigt med Burglet FB, Dekora Grillkrydderi Antisaft og fl?de.
Solb?r og n?ddemix iblandes.
Farsen fyldes i aluforme, hvorp? der l?gges skiver af bacon.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kartofler, skysauce og r?dk?lssalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 67%, bacon 10%, FL?DE 7%, solb?r 7%, N?DDER 3%, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, palmeolie, krydderiekstrakt.