Ingredienser

2,000 kg Grisek?d, hakket (10-12% fedt)

0,300 kg Bacon i skiver

0,200 kg Fl

0,200 kg Solb

0,140 kg Burglet FB

0,100 kg N?ddemix

0,030 kg Dekora?Grillkrydderi Antisaft

2.97 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSBR?D MED SOLB?R OG N?DDEMIX

Opskriftnr: 73-0994

Fremstilling
Det hakkede grisek?d blandes grundigt med Burglet FB, Dekora Grillkrydderi Antisaft og fl?de.

Solb?r og n?ddemix iblandes.

Farsen fyldes i aluforme, hvorp? der l?gges skiver af bacon.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 50 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kartofler, skysauce og r?dk?lssalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisek?d 67%, bacon 10%, FL?DE 7%, solb?r 7%, N?DDER 3%, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander, peber, l?g, muskat, hvidl?g), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose, palmeolie, krydderiekstrakt.

Go to Top