Ingredienser

6,000 kg Grisek?d (15-18% fedt)

4,000 kg Oksek?d (8-10% fedt)

1,500 kg Rygsp?k u/sv?r, frosset

0,300 kg R?dvin, ?kologisk

0,220 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,180 kg Rowunit?til Spegep?lse Westfalenlob

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,060 kg Dextrose

0,010 kg FixSTART Starterkultur (M8900)

12.37 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

R?DVINSSPEGEP?LSE

Opskriftnr: 13-0112

Fremstilling
Oksek?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det frosne sp?k fyldes i lynhakkeren og lynes ned til 2-3 mm. Det skalfrosne grisek?d tils?ttes sammen med FixSTART, Rowunit til Spegep?lse Westfalenlob og Dextrose.

Der lynes til 2-3 mm.Herefter tils?ttes det hakkede oksek?d og der lynes til 2 mm.R?dvin og salt tils?ttes de sidste omgange.Sluttemperatur ca. 0?C.

Stopning
Dantarm Faser I Mahogny Kal. 55/40 R?dvinsspegep?lse (48553).

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 20% af det f?rdige produkt.Til 100 g f?rdigvare er anvendt: Grisek?d 72 g, oksek?d 40 g, sp?k, salt, r?dvin 3 g, dextrose, krydderier (peber, ingef?r, koriander), starterkultur, antioxidanter (E 300, E 330), smagsforst?rker (E 621), hydrolyseret vegetabilsk protein, konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top