Ingredienser

0,460 kg Regnbuemix (Flensted)

0,350 kg Kyllingebryst, stegt

0,100 kg Ananas i ringe

0,050 kg Dekora?
Marilet Olymp Brilliant

0.96 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

ANANAS KYLLING P? CREMET HVIDL?GSMARINEREDE GR?NTSAGER

Opskriftnr: 85-0167

Fremstilling
Regnbuemix og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Cremet Hvidl?gsmarinade blandes og fyldes i bunden af en ovnfast emballage.

De stegte kyllingebryster l?gges ovenp? de marinerede gr?ntsager og pyntes til sidst af med skiver af ananas og et drys t?rret persille.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemvarmet.

Serveringsforslag
Kan serveres med nye kartofler.

Ingredienser:
Gr?ntsager 47%, stegt kyllingebryst 37%, ananas 11%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), SKUMMETM?LKSPULVER, salt, krydderier (hvidl?g, gurkemeje, persille, l?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, sm?raroma).

Go to Top