Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

4,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

2,000 kg Isvand

0,100 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Profihvid FC 7

10.37 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV MIDDELHAVS INSP. GRILLPØLSE

Opskriftnr: 27-0348

Fremstilling
Svinekød (18-20% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Brystflæsk hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Svinekød (18-20% fedt) lynes tørt nogle omgange, hvorefter Profihvid FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tilsættes.

Når dette er lynet til en bindefars tilsættes det hakkede brystflæsk og Dekora Middelhavskrydderi Antisaft samt det resterende isvand.

Der mixes til en god emulsion er opnået.

Sluttemperatur 12-14°C.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

Tørring
Ved 50°C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70°C ca. 30 min. eller til den ønskede farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 83%, vand, salt, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), dextrose, stabilisator (E 451), antioxidant (E 330), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top