Ingredienser

0,800 kg Butterdejsplader

0,700 kg Kyllingebryst i skiver

0,500 kg Karrypande

0,250 kg Fl?de 38%

0,200 kg Guler?dder, fint snittet

0,100 kg Porrer, fintsnittet

2.55 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FODBOLD - KYLLING

Opskriftnr: 98-0382

Fremstilling
Kød og grøntsager svitses på en pande.

Karrypande og fløde tilsættes og retten koges op.

Lad det småsimre til kødet er gennemstegt.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Lav kvadrater af butterdejen.

Placér ca. 200 g panderet på hver stykke.

Pak retten ind i butterdejen og form den som en kugle.

Tip
"Fodboldene" kan pyntes på toppen.

Brug en fodbold stencil, som lægges oven på den færdigformede butterdejskugle og drys med fint formalet krydderi, som f.eks. Dekora Grillkrydderi Antisaft.

Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 200°C i ca. 15-20 min. eller til butterdejen er gylden.

Serveringsforslag
Kan serveres med årstidens grønt.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Til 100 g færdigvare er anvendt:
BUTTERDEJ 35 g, sauce 33 g (FLØDE, grøntsager (baby majs, paprika, black fungus svampe, gulerødder, bambusskud løg), vand, MÆLKEPULVER, salt, modificeret majsstivelse (E 1422), krydderier (koriander, gurkemeje, chili, spidskommen, peber, ingefær, muskat, kommen), gelatine (svine), syre (E 260, E 330), stabilisatore (E 412, E 415), konserveringsmiddler (E 202, E 211)) kyllingebryst 31 g, gulerødder 9 g, porrer 4 g.

Go to Top