Ingredienser
10,000 kg Grisek?d (16-18% fedt)
5,000 kg Isvand
1,000 kg Slagterens Medister FB
16 kg
Læg varer i kurv
SLAGTERENS MEDISTER
Opskriftnr: 26-0000
Fremstilling
Kødet hakkes igennem 3 mm hulskiven. 3,5 kg kød fyldes i lynhakkeren.
Tilsæt 2,0 kg isvand og 1,0 kg Slagterens medister FB.
Farsen lynes grundigt.
Det resterende 3,0 kg isvand og det resterende kød tilsættes.
Det hele æltes godt.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.
Tilberedning
Koges ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Kan ligeledes steges på en varm pande eller grill.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med provence kartofler og grøn salat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisekød 63%, vand, kartoffelstivelse, salt, dextrose, ærteprotein, krydderier (peber, løg), kartoffelfibre, antioxidant (E 331).