Ingredienser
2,500 kg Grisek?d (10-12% fedt)
2,500 kg Oksek?d, hakket (10-12% fedt)
2,300 kg Koldt vand
0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode
0,250 kg Krydderpanade Vario
0,080 kg Dekora?Porrer Hvidl
8.51 kg
Læg varer i kurv
FARSRULLE MED PORRER HVIDL?G
Opskriftnr: 99-0011
Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode, koldt vand og Dekora Porrer Hvidl?g.
Farsen portioneres op i ruller af ca. 150 g/stk. hvorefter de rulles i den afvejede m?ngde Krydderpanade Vario.
Rullerne steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.
Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.
Tilberedning
Opvarmes i en forvarmet ovn i ca. 15 min. ved 160?C.
Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med stuvet hvidk?l.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 33%, oksek?d 33%, vand, HVEDEMEL, porrer, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), krydderier (l?g, peber, hvidl?g paprika), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike, M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330).