Ingredienser

2,500 kg Grisek?d (10-12% fedt)

2,500 kg Oksek?d, hakket (10-12% fedt)

2,300 kg Koldt vand

0,880 kg Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode

0,250 kg Krydderpanade Vario

0,080 kg Dekora?Porrer Hvidl

8.51 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FARSRULLE MED PORRER HVIDL?G

Opskriftnr: 99-0011

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven, hvorefter det blandes grundigt med Luksusfrikadelle FB Den Knaldgode, koldt vand og Dekora Porrer Hvidl?g.

Farsen portioneres op i ruller af ca. 150 g/stk. hvorefter de rulles i den afvejede m?ngde Krydderpanade Vario.

Rullerne steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Opvarmes i en forvarmet ovn i ca. 15 min. ved 160?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med stuvet hvidk?l.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 33%, oksek?d 33%, vand, HVEDEMEL, porrer, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), krydderier (l?g, peber, hvidl?g paprika), salt, kartoffelstivelse, SKUMMETM?LKSPULVER, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), hydrolyseret vegetabilsk protein, eddike, M?LKEPROTEIN, antioxidant (E 330).

Go to Top