Ingredienser

1,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,100 kg Lagetilv?kst

1.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

R?GET M?RBRAD - SALTET

Opskriftnr: 52-0075

Spr?jtelage/kummelage
10,000 kg Koldt vand
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,500 kg Kogesalt (DK99015)
0,600 kg Kasslat flydende (I42374)

Fremstilling
K?det l?gges i saltlagen i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Efter endt saltning opstroppes m?rbraden.

T?rring
Ved 55?C ca. 45 min.

Rygning
Ved 65?C ca. 60 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Tilberedning
Steges i en varm ovn over vandbad ved 160?C ca. 35-40 min.

Kan ligeledes spises r? r?get som p?l?g.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med sm? persilledryssede kartofler, ristede champignons, kogte gr?ntsager og r?dvinssauce.

Kan ligeledes anvendes til indbagt m?rbrad eller spises som p?l?g.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 5% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisem?rbrad 95 g, vand 8 g, salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top