Ingredienser

10,500 kg Grisek?d (16-18% fedt)

4,500 kg Isvand

1,100 kg Ringridderp?lseFB

0,030 kg Profrisk EU

16.13 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

RINGRIDDERP?LSE

Opskriftnr: 27-0222

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Det hakkede k?d blandes godt med Ringridderp?lse FB og Profrisk EU.

Isvandet tils?ttes gradvist og farsen ?ltes grundigt.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme 28/30 (DK99030). 

Varmebehandles f?r salg.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C. Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 71%, vand, HVEDEMEL, salt, kartoffelstivelse, krydderier (l?g, peber, muskat), SKUMMETM?LKSPULVER, stabilisator (E 451), konserveringsmiddel (E 262), hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidanter (E 331, E 316, E 300). I naturtarm.

Go to Top