Ingredienser

0,400 kg Kartofler, forkogte

0,400 kg Koteletter

0,400 kg Rustikke gr?ntsager (Agrova)

0,080 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,060 kg Mozzarella i skiver

1.34 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOTELETTER P? BUND AF HVIDL?G/ROSMARIN MAR. GR?NTSAGER OG KARTOFLER

Opskriftnr: 73-1030

Fremstilling
Kartofler og de rustikke gr?ntsager blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin, hvorefter de l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Herp? l?gges koteletterne med en skive mozzarella p? hver.

Kan evt. pyntes af med t?rret persille.

Tilberedning
Kunden kan evt. tils?tte fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvamet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Koteletter 30%, kartofler 30%, gr?ntsager 30% (r?dbeder, guler?dder, SELLERI, broccolistok, porrer), marinade 6% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), MOZZARELLA 4%.

Go to Top