Ingredienser

5,800 kg Kalkunoverl?r u/ben og skind

2,200 kg Koldt vand

2,000 kg Fedtafpuds

1,000 kg Ost, revet

0,340 kg Grillp?lse Fr?kkert FB (I09280)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

11.44 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALKUNGRILLP?LSE M/OST

Opskriftnr: 28-0043

Fremstilling
Fedtafpuds u/sv?r hakkes gennem 3 mm hulskiven og stilles p? k?l.

Kalkunoverl?rene hakkes gennem 3 mm hulskiven, og fyldes op i lynhakkeren.

Lynes t?rt nogle omgange, hvorefter alt saltet, Grillp?lse Fr?kkert FB og 3/4 af vandet tils?ttes, og der laves en bindefars.

Tils?t det hakkede fedtafpuds samt det resterende vand og det lynes fint ud

Til sidst tils?ttes den revede ost, og der k?res 1-2 omgange i lynhakkeren.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

T?rring
Ved 60?C ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C ca. 30 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Kalkunk?d 55%, grisesp?k 19%, vand, OST 10%, salt, dextrose, kartoffelstivelse, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), krydderier (chili, koriander, merian, muskatblomme, peber), stabilisator (E 451), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, krydderiekstrakt, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top