Ingredienser

3,000 kg Gr?ntsagsblanding

2,000 kg Okseinderl?r i tynde skiver, tilsat tendin

0,380 kg Bacon i skiver

0,300 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,200 kg Ost, revet

5.88 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSERULLER MED OST P? GR?NTSAGSBUND (TD)

Opskriftnr: 77-0202

Fremstilling
De tynde skiver okseinderl?r med tendin drysses med lidt revet ost og rulles sammen.

Steges til en kernetempertur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Gr?ntsagsblandingen vendes i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Rullerne omvikles med hver en skive bacon, og l?gges ovenp? den marinerede gr?ntsagsblanding.

Kunden tils?tter fl?de eller bouillon til retten f?r tilberedning.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min.

Serveringsforslag
Kan serveres med ovnstegte kartofler.

Ingredienser:
Gr?ntsagsblanding 51%, stegt okseinderl?r 35% (okseinderl?r, vand, salt, sukker, konserveringsmiddel (E 262), antioxidanter (E 301, E 331)), bacon 6%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), OST 3%.

Go to Top