Ingredienser

1,000 kg Grisefilet Royal

0,100 kg Dekora Marilet Kokos ?ble Karry

0,080 kg Paprika, i strimler, syltede

0,040 kg For?rsl

0,010 kg Noritang

1.23 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISUSHI

Opskriftnr: 73-1181

Fremstilling
Den afpudsede grisefilet deles p? langs og hver halvdel fl?kkes ud til et stort stykke, ca. 1 cm tyk over det hele (p? st?rrelse med et blad noritang).

De fl?kkede stykker grisefilet sm?res p? den ene side med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kokos ?ble Karry.

Et blad noritang l?gges ovenp? sammen med syltede paprika og for?rsl?g i strimler.

K?det rulles sammen og enkelt sn?res, inden de sk?res i passende stykker.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som forret eller som en del af grilltapas.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 82%, marinade 8% (rapsolie, (delvis h?rdet), krydderier (chili, l?g, koriander, gurkemeje, persille, spidskommen, oregano, muskat, bukkehornsfr?), salt, kokosmel, ?ble, t?rret peberfrugt, tomatpulver), syltede paprika 7%, for?rsl?g 3%, noritang.

Go to Top