Ingredienser

3,000 kg Gr?ntsagsblanding

2,000 kg Okseinderl?r i tynde skiver

0,380 kg Bacon i skiver

0,300 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin

0,200 kg Ost, revet

5.88 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSERULLER MED OST P? GR?NTSAGSBUND

Opskriftnr: 77-0201

Fremstilling
Gr?ntsagsblandingen vendes i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin og l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Osten fordeles p? de tynde skiver okseinderl?r, som derefter rulles sammen.

Bacon i skiver vikles omkring hver rulle, som derefter l?gges ovenp? den marinerede gr?ntsagsblanding.

Kunden tils?tter fl?de eller bouillon til retten f?r tilberedning.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de eller bouillon til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 30-35 min. eller til k?det er gennemstegt.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med ovnstegte kartofler.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Gr?ntsagsblanding 51%, okseinderl?r 35%, bacon 6%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), OST 3%.

Go to Top