Ingredienser

2,000 kg Grisekam m/ben, u/sv

0,200 kg Dekora Marilet Nordisk

0,200 kg Rygeost

0,050 kg Semi dried cherrytomater

0,025 kg Dekora?Porrer Hvidl

2.475 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISK XXL KOTELET MED RYGEOST

Opskriftnr: 71-0660

Fremstilling
Grisekammen sk?res i mini stege med 2-3 ben.

Der sk?res 1-2 lommer i stegene, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

Rygeosten r?res med Dekora Porrer Hvidl?g og fyldes i stegene.

Stegene pyntes til sidst af med semi dried cherrytomater.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og tomatsalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekoteletter 81%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie (solsikkeolie)), RYGEOST 8%, semi dried cherrytomater, porrer, hvidl?g.

Go to Top