Ingredienser
2,000 kg Grisekam m/ben, u/sv
0,200 kg Dekora Marilet Nordisk
0,200 kg Rygeost
0,050 kg Semi dried cherrytomater
0,025 kg Dekora?Porrer Hvidl
2.475 kg
Læg varer i kurv
NORDISK XXL KOTELET MED RYGEOST
Opskriftnr: 71-0660
Fremstilling
Grisekammen sk?res i mini stege med 2-3 ben.
Der sk?res 1-2 lommer i stegene, hvorefter de marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.
Rygeosten r?res med Dekora Porrer Hvidl?g og fyldes i stegene.
Stegene pyntes til sidst af med semi dried cherrytomater.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C til en kernetemperatur p? 68?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og tomatsalat.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekoteletter 81%, marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie (solsikkeolie)), RYGEOST 8%, semi dried cherrytomater, porrer, hvidl?g.