Ingredienser
0,600 kg Sm? kartofler (Flensted)
0,400 kg Brystflæsk i skiver, letsaltet
0,200 kg Porrer, skiver (Flensted)
0,080 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS
1.28 kg
Læg varer i kurv
LETSALTET FLÃSK PÃ KRÃUTERBUTTER MARINEREDE KARTOFLER
Opskriftnr: 73-1182
Fremstilling
Kartofler og porrer blandes og marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Kräuterbutter RS.
De marinerede kartofler og porrer lægges i bunden af en ovnfast emballage og det letsaltede flæsk i tynde skiver lægges oven på.
Til sidst drysses bakkerne med Persille, skåret.
Tilberedning
Kunden tilsætter fløde eller lignende til retten før tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 20-25 min.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.
Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.
Forslag til emballage:
Alubakke 1920 ml.
Ingredienser:
Kartofler 47%, letsaltet flæsk 31% (svinebryst, vand, salt, konserveringsmiddel (E 250)), porrer 16%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMÃRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma), tørret persille.