Ingredienser

0,600 kg Sm? kartofler (Flensted)

0,400 kg Brystflæsk i skiver, letsaltet

0,200 kg Porrer, skiver (Flensted)

0,080 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS

1.28 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

LETSALTET FLÆSK PÅ KRÄUTERBUTTER MARINEREDE KARTOFLER

Opskriftnr: 73-1182

Fremstilling
Kartofler og porrer blandes og marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Kräuterbutter RS.

De marinerede kartofler og porrer lægges i bunden af en ovnfast emballage og det letsaltede flæsk i tynde skiver lægges oven på.

Til sidst drysses bakkerne med Persille, skåret.

Tilberedning
Kunden tilsætter fløde eller lignende til retten før tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 20-25 min.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 1 salgsenhed.

Forslag til emballage:
Alubakke 1920 ml.

Ingredienser:
Kartofler 47%, letsaltet flæsk 31% (svinebryst, vand, salt, konserveringsmiddel (E 250)), porrer 16%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMØRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma), tørret persille.

Go to Top