Ingredienser

2,500 kg Koldt vand

2,500 kg Oksek?d (8-14% fedt)

0,660 kg Hackso (I53000)

0,600 kg X-tra bacon i tern (fra butik)

0,540 kg Butterdej, fersk, Wewalka 270 g

0,340 kg Coop Champignon i skiver, syltede (fra butik)

0,330 kg Coop syltet r?d paprika, 165 g dr?net

0,010 kg Basilikum, Sk?ret.

7.48 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

OKSEK?DSPIE

Opskriftnr: 020-970057

Fremstilling
Bacon, oksek?d, champignon og peberfrugt svitses i en gryde.

Vand, Hackso og Basilikum tils?ttes under omr?ring og retten simrer i ca. 10 min.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

K?dsaucen kommes op i en ovnfast salgsemballage.

Butterdejen sk?res i strimler og ligges ovenp? k?dsaucen, som et gitterl?g.

Tilberedning
Pien varmes i ovnen ved 175?C i ca. 20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Serveringsforslag
Kan serveres med pasta- eller tomatsalat samt et friskbagt flute.

Antal salgsenheder
Opskriften er beregnet til 8 portioner af ca. 800 g.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt. 
Oksek?d, 37%, vand, bacon, BUTTERDEJ 8%, syltet peberfrugt, champignon, krydderier (basilikum,tomat, l?g, hvidl?g, SELLERI), smagsforst?rker (E 621), LAKTOSE, salt, modificeret kartoffelstivelse (E 1412), kartoffelstivelse, krydderiekstrakt.

Dessinnr.
I53002: Hackso 1,000 kg/ps Dessinnr.: 114292
E1200: Basilikum, sk?ret 1,0 kg/ps Dessinnr.: 131599
Coop Champignon i skiver Dessinnr.: 060547
Xtra bacon i tern, 200 g Dessinnr.: 665585
Butterdej fersk, Wewalka 270 g Dessinnr.: 105003

Go to Top