Ingredienser
4,000 kg Nakkefilet
0,400 kg Dekora?Marilet
Brasiliansk R?dvins BBQ
4.4 kg
Læg varer i kurv
BRASILIANSK R?DVINS MARINERET GRILLPLANKE
Opskriftnr: 71-0612
Fremstilling
Nakkefileterne afpudses og fl?kkes i passende stykker, s? de f?r samme st?rrelse som en alm. flanksteak.
Stykkerne marineres herefter i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Brasiliansk R?dvins BBQ.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med nye dampede kartofler og bagte rodfrugter.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 91%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, chili, paprika, peber), salt, r?dvinspulver (indeholder SULFIT), tang, krydderiekstrakt).