Ingredienser

4,000 kg Nakkefilet

0,400 kg Dekora?Marilet
Brasiliansk R?dvins BBQ

4.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BRASILIANSK R?DVINS MARINERET GRILLPLANKE

Opskriftnr: 71-0612

Fremstilling
Nakkefileterne afpudses og fl?kkes i passende stykker, s? de f?r samme st?rrelse som en alm. flanksteak.

Stykkerne marineres herefter i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Brasiliansk R?dvins BBQ.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 25-30 min. eller til en kernetemperatur p? 68?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med nye dampede kartofler og bagte rodfrugter.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Nakkefilet 91%, marinade 9% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (l?g, hvidl?g, chili, paprika, peber), salt, r?dvinspulver (indeholder SULFIT), tang, krydderiekstrakt).

Go to Top