Ingredienser
4,000 kg Oksetykstegsfilet
0,450 kg Salatost i tern
0,400 kg Dekora?Marilet Hvidl?g/Rosmarin
0,230 kg Chorizo p?lse i skiver
5.08 kg
Læg varer i kurv
HVIDL?G/ROSMARIN MAR. OKSESTEAK M/CHORIZO OG SALATOST
Opskriftnr: 75-0269
Fremstilling
K?det sk?res i steaks, med en lomme i hver.
K?det marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Hvidl?g/rosmarin.
Skiver af chorizop?lse og salatost i tern l?gges i den marinerede steak.
Kan evt. lukkes med en k?dn?l.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 10 min. eller til en kernetemperatur p? ca. 58?C.
Er ligeledes velegnet til at stege p? en pande.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med frisk pasta og tomatsauce med bacon og timian.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksetykstegsfilet 79%, SALATOST 9% (M?LK, salt, m?lkesyrekultur, mikrobiel l?be, lipase), marinade 8% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (hvidl?g, rosmarin, persille, ingef?r, purl?g), salt, sukker, spinat), chorizop?lse 4% (grisek?d, salt, konserveringsmiddel (E 250), chili, LAKTOSE, krydderier, antioxidant (E 316), farvestof (E 124)).