Ingredienser
11,000 kg Skinkek?d (8-10% fedt)
4,000 kg Isvand
1,000 kg Medisterblanding nr. 12 FB
16 kg
Læg varer i kurv
SKINKEMEDISTER NR. 12
Opskriftnr: 26-0060
Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Medisterblanding nr. 12 tils?ttes og isvandet tils?ttes gradvist.
Det hele ?ltes grundigt.
Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.
Tilberedning
Medisteren koges i ca. 15-20 min. ved 80?C eller steges i fedtstof p? en varm pande til en kernetemperatur p? 75?C.
Serveringsforslag
Serveres f.eks. med Provence kartofler og gr?n salat - eller - hvide kartofler, brun sauce og r?dk?l - eller ?rstidens gr?ntsager.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkek?d 69%, vand, HVEDEMEL, salt, kartoffelstivelse, krydderier (peber, l?g), dextrose, antioxidant (E 331).