Ingredienser

11,000 kg Skinkek?d (8-10% fedt)

4,000 kg Isvand

1,000 kg Medisterblanding nr. 12 FB

16 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SKINKEMEDISTER NR. 12

Opskriftnr: 26-0060

Fremstilling
K?det hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Medisterblanding nr. 12 tils?ttes og isvandet tils?ttes gradvist.

Det hele ?ltes grundigt.

Stopning
Farsen stoppes i grisetarme.

Tilberedning
Medisteren koges i ca. 15-20 min. ved 80?C eller steges i fedtstof p? en varm pande til en kernetemperatur p? 75?C.

Serveringsforslag
Serveres f.eks. med Provence kartofler og gr?n salat - eller - hvide kartofler, brun sauce og r?dk?l - eller ?rstidens gr?ntsager.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Skinkek?d 69%, vand, HVEDEMEL, salt, kartoffelstivelse, krydderier (peber, l?g), dextrose, antioxidant (E 331).

Go to Top