Ingredienser

1,260 kg S?dm?lk

1,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,300 kg Bacon i tern u/brusk, u/sv

0,300 kg Champignon, hele, konserverede

0,200 kg Perlel

0,140 kg Dekora?Vildt Sauce FB

3.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GRISEK?D I VILDT SAUCE

Opskriftnr: 96-0093

Fremstilling
Perlel?g og champignon svitses i en gryde.

Sk?r m?rbraden i tynde skiver og brun dem med sammen med cocktailp?lserne.

Bland s?dm?lk og Dekora Vildt sauce FB og tils?t dette.

Lad retten simre under l?g til m?rbraden er gennemstegt.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Antal salgsenheder
Opskriften er til 5 salgsbakker a ca. 600 g.

Tilberedning
Opvarmes i forvarmet ovn ca. 25 min. ved 150?C.

Kan ligeledes opvarmes i mikrob?lgeovn.

Serveringsforslag
kan serveres som middagsret med r? stegte kartofler og mixed salat.

Ingredienser:
Er beregnet p? et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
M?LK 44 g, grisem?rbrad 35 g, bacon 10 g, champignon 10 g, perlel?g 7 g, sukker, modificeret majsstivelse (E 1422), salt, oksebouillon, maltodextrin, krydderier (paprika, rosmarin, koriander, peber, oregano, merian, eneb?r, hvidl?g), hydrolyseret vegetabilsk protein, tomatpulver, farvestof (E 150c), stabilisator (E 415).

Go to Top