Ingredienser

4,000 kg Brystfl?sk u/sv?r og ben

4,000 kg Grisek?d (18-20% fedt)

2,000 kg Isvand

0,200 kg Rowu?til Luksusk?lp?lse (I14420)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

10.47 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV KRYDDERP?LSE

Opskriftnr: 27-0269

Fremstilling
Grisek?d (18-20% fedt) hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Brystfl?sk hakkes igennem 13 mm hulskiven.

Grisek?d (18-20% fedt) lynes t?rt nogle omgange, hvorefter Lynprofi FC 7, alt saltet, samt 3/4 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet til en bindefars tils?ttes det hakkede brystfl?sk, Rowu til Luksusk?lp?lse og det resterende isvand.

Lynes til en god emulsion og den ?nskede grovhed er opn?et.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Farsen stoppes i Grisetarme 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 60?C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til ?nskede farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Tilberedning
Steges p? en varm pande med fedtstof i ca. 15-18 min.

Er ligeledes velegnet til grill.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt:
Grisek?d 83%, vand, salt, krydderier (peber, koriander, ingef?r), surhedsregulerende middel (E 575), glukosesirup, dextrose, antioxidanter (E 330, E 300, E 301), hydrolyseret vegetabilsk protein, stabilisator (E 451), krydderiekstrakter, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top