Ingredienser
0,300 kg Kalveinderl
0,020 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)
0,020 kg Mozzarella, klump
0,010 kg Pancetta i skiver
0.35 kg
Læg varer i kurv
KALVESCHNITZEL ITALIAN STYLE
Opskriftnr: 77-0237
Fremstilling
Kalveinderlåret skæres i tynde skiver á ca. 150 g og pensles med den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto.
En skive mozzarellaost og panchetta kommes ovenpå og kødet foldes som en pakke og lukkes evt. med en tandstik.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15 min. eller til en kernetemperatur på 58°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med ratatouille og lun baguette.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kalveinderlår 85%, MOZZARELLA 6%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), panchetta 3%.