Ingredienser

0,300 kg Kalveinderl

0,020 kg Dekora?Marilet R?d Pesto (I36200)

0,020 kg Mozzarella, klump

0,010 kg Pancetta i skiver

0.35 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KALVESCHNITZEL ITALIAN STYLE

Opskriftnr: 77-0237

Fremstilling
Kalveinderlåret skæres i tynde skiver á ca. 150 g og pensles med den afvejede mængde Dekora Marilet Rød Pesto.

En skive mozzarellaost og panchetta kommes ovenpå og kødet foldes som en pakke og lukkes evt. med en tandstik.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 15 min. eller til en kernetemperatur på 58°C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med ratatouille og lun baguette.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Kalveinderlår 85%, MOZZARELLA 6%, marinade 6% (rapsolie (delvis hærdet), olivenolie, krydderier (basilikum, hvidløg, chili), tomat, OST, salt, krydderiekstrakter), panchetta 3%.

Go to Top