Ingredienser
2,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,200 kg Dekora®Marilet Kräuterbutter Art RS
0,200 kg Persillesmør
0,005 kg Persille, Sk?ret 2-5 mm.
2.405 kg
Læg varer i kurv
PERSILLE-MÃRBRAD
Opskriftnr: 71-0666
Fremstilling
Der skæres 3-4 snit ned i hver svinemørbrad hvorefter de marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Kräuterbutter.
De marinerede mørbrader fyldes med skiver af persillesmør og Persille, skåret drysses på toppen.
Tilberedning
Steges i ovn ved 175°C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur på 75°C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med nye kartofler og mormorsalat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinemørbrad 83%, marinade (rapsolie (delvis hærdet), dextrose, hydrolyseret vegetabilsk protein, SMÃRPULVER, salt, persille, hvidløg, løg, smøraroma, oksekødsaroma), PERSILLESMÃR, tørret persille.