Ingredienser

1,500 kg Butterdejsplader

1,000 kg Oksek?d, hakket (10-12% fedt)

0,900 kg Koldt vand

0,370 kg K?dsauce - Den Knaldgoe

0,280 kg Majs

0,170 kg Champignon i skiver, konserverede dr?net

4.22 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SLAGTERENS FASTELAVNSBOLLER

Opskriftnr: 97-0101

Fremstilling
K?det brunes af, hvorefter den afvejede m?ngde K?dsauce FB - Den Knaldgo'e og vandet tils?ttes.

Lad saucen sm?simre i et par minutter, f?r champignon og majs tils?ttes.

Lad saucen simre ca. 10 min.

Afk?les fra 65? C til under 10? C p? max. 3 timer.

Lav kvadrater af butterdejen.

Plac?r ca. 150 g k?dsauce p? hver stykke.

Pak saucen ind i butterdejen.

Pynt til sidst slagterens fastelavnsboller med et Dekora krydderi.

S?lges disse stykvis, kan vi anbefale at de bliver pakket ind i vita wrap, eller i bakker med film.

Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15-20 min. eller til butterdejen er gylden.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med blandet salat.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
BUTTERDEJ 39%, oksek?d 26%, vand, majs, champignon, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.

Go to Top