Ingredienser
1,500 kg Butterdejsplader
1,000 kg Oksek?d, hakket (10-12% fedt)
0,900 kg Koldt vand
0,370 kg K?dsauce - Den Knaldgoe
0,280 kg Majs
0,170 kg Champignon i skiver, konserverede dr?net
4.22 kg
Læg varer i kurv
SLAGTERENS FASTELAVNSBOLLER
Opskriftnr: 97-0101
Fremstilling
K?det brunes af, hvorefter den afvejede m?ngde K?dsauce FB - Den Knaldgo'e og vandet tils?ttes.
Lad saucen sm?simre i et par minutter, f?r champignon og majs tils?ttes.
Lad saucen simre ca. 10 min.
Afk?les fra 65? C til under 10? C p? max. 3 timer.
Lav kvadrater af butterdejen.
Plac?r ca. 150 g k?dsauce p? hver stykke.
Pak saucen ind i butterdejen.
Pynt til sidst slagterens fastelavnsboller med et Dekora krydderi.
S?lges disse stykvis, kan vi anbefale at de bliver pakket ind i vita wrap, eller i bakker med film.
Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15-20 min. eller til butterdejen er gylden.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med blandet salat.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
BUTTERDEJ 39%, oksek?d 26%, vand, majs, champignon, krydderier (paprika, l?g, persille, hvidl?g, oregano, basilikum, peber), tomatpulver, salt, sukker, kartoffelstivelse, modificeret majsstivelse (E 1422), modificeret kartoffelstivelse (E 1412), guler?dder, hydrolyseret vegetabilsk protein, porrer, stabilisator (E 412), krydderiekstrakt.