Ingredienser
2,700 kg Fl?de 38%
2,250 kg Aspargessnitter i lage, dr?net
2,250 kg Kyllingekød u/fedt og sener
1,000 kg Aspargesvand
0,230 kg Dekora®Hvid Sauce FB
8.43 kg
Læg varer i kurv
TARTELETFYLD MED KYLLING
Opskriftnr: 95-0362
Fremstilling
Kyllingekødet koges ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Kyllingekødet skæres i tern.
Fløde, aspargesvand og Dekora Hvid Sauce FB blandes.
Saucen koges op under omrøring til den er jævn.
Kogt kylling, aspargessnitter og sauce blandes.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Fyldes i salgsemballage.
Tilberedning
Varmes op i en gryde eller i en mikrobølgeovn.
Serveringsforslag
Fyldes i tarteletter og spises som en middagsret.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 10% af det færdige produkt.
Kylling 30%, FLÃDE, asparges, aspargesvand, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÃLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).