Ingredienser

2,700 kg Fl?de 38%

2,250 kg Aspargessnitter i lage, dr?net

2,250 kg Kyllingekød u/fedt og sener

1,000 kg Aspargesvand

0,230 kg Dekora®Hvid Sauce FB

8.43 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

TARTELETFYLD MED KYLLING

Opskriftnr: 95-0362

Fremstilling
Kyllingekødet koges ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Kyllingekødet skæres i tern.

Fløde, aspargesvand og Dekora Hvid Sauce FB blandes.

Saucen koges op under omrøring til den er jævn.

Kogt kylling, aspargessnitter og sauce blandes.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Fyldes i salgsemballage.

Tilberedning
Varmes op i en gryde eller i en mikrobølgeovn.

Serveringsforslag
Fyldes i tarteletter og spises som en middagsret.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind pÃ¥ 10% af det færdige produkt. 
Kylling 30%, FLØDE, asparges, aspargesvand, modificeret majsstivelse (E 1422), SKUMMETMÆLKSPULVER, gærekstrakt, salt, krydderier (løg, peber), stabilisator (E 415), antioxidant (E 330).

Go to Top