Ingredienser

1,000 kg Oksetykstegsfilet

0,400 kg Baguette

0,400 kg Cherrytomater

0,400 kg Vesterhavsost

0,130 kg Dekora Marilet Nordisk

2.33 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

NORDISKE GRILLTOPPE

Opskriftnr: 77-0243

Fremstilling
Br?dene sk?res i ca. 2 cm tykke skiver, som sm?res med lidt af den afvejede m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

Oksetykstegen sk?res i sm? steaks og marineres i den resterende m?ngde Dekora Marilet Nordisk.

De sm? marinerede steaks l?gges p? br?dene, og der kommes et stykke Vestehavsost samt en halv cherrytomat p? toppen.

Det hele holdes sammen med en tandstik.

Tip
Brug en velegnet ost fra dit lokale mejeri for at g?re retten endnu mere lokal.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 180?C i ca. 15-20 min.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres som en forret eller som en del af grilltapas.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksetyksteg 43%, BAGUETTE 17%, OST 17%, cherrytomat 17%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), krydderier (skalottel?g, hvidl?g, chili, peber, ramsl?g, persille), salt, peberfrugt, tomat, guler?dder, citronolie (solsikkeolie)).

Go to Top