Ingredienser
4,000 kg Grisekoteletter
1,000 kg Ananas i ringe
0,400 kg Ost, revet
0,200 kg Dekora Marilet Madras
5.6 kg
Læg varer i kurv
KARRY MAR. GRISEKOTELET MED ANANAS OG REVET OST.
Opskriftnr: 73-0968
Fremstilling
Den revne ost og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras r?res sammen og koteletterne marineres deri.
Ovenp? hver kotelet l?gges der en hel skive ananas.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C er opn?et.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med nye kartofler, mango chutney og stegt bananer.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekoteletter 71%, ananas 18%, ost 7%, marinade 4% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)).