Ingredienser

4,000 kg Grisekoteletter

1,000 kg Ananas i ringe

0,400 kg Ost, revet

0,200 kg Dekora Marilet Madras

5.6 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KARRY MAR. GRISEKOTELET MED ANANAS OG REVET OST.

Opskriftnr: 73-0968

Fremstilling
Den revne ost og den afvejede m?ngde Dekora Marilet Madras r?res sammen og koteletterne marineres deri.

Ovenp? hver kotelet l?gges der en hel skive ananas.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i 15-20 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C er opn?et.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med nye kartofler, mango chutney og stegt bananer.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisekoteletter 71%, ananas 18%, ost 7%, marinade 4% (vand, rapsolie, krydderier (SENNEP, paprika, karry, l?g, persille), salt, glucosesirup, krydderiekstrakter, tomat pulver, M?LKEPROTEIN, eddike, stabilisatorer (E 412, E 415), konserveringsmidler (E 202, E 211)).

Go to Top