Ingredienser

2,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,500 kg L?g i b?de

0,500 kg Peberfrugter, hele (sk?ret i tern 2x2 cm)

0,450 kg Bacon i skiver

0,350 kg Cocktailp?lser

0,200 kg Dekora?Marilet Paprika Smokey

4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

PAPRIKA SMOKEY MAR. M?RBRADSPYD MED COCKTAILP?LSER

Opskriftnr: 71-0551

Fremstilling
Grisem?rbraden sk?res i skiver af ca. 3 cm tykkelse.

Herefter marineres de i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Paprika Smokey.

Der vikles en skive bacon om hver stykke m?rbrad.

Det marinerede k?d, cocktailp?lser, bacon og gr?ntsager s?ttes skiftevis p? grillspyd.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15-20 min.

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan serveres med kold dip og baguette.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisem?rbrad 50%, l?g 13%, peberfrugt 13%, bacon 11%, cocktailp?lser 9%, marinade 5% (rapsolie (delvis h?rdet), salt, krydderier (hvidl?g, peber, r?gede koriander, paprika), dextrose, krydderiekstrakter).

Go to Top