Ingredienser

4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

1,700 kg Frugtcocktail, konserves, drænet

0,400 kg Dekora®Marilet Cognac

6.1 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

COGNAC MAR. MØRBRADKRONE MED FRUGTER

Opskriftnr: 71-0495

Fremstilling
Grisemørbraderne marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.

De marinerede mørbrader lægges som en "snegl".

Tip: Man kan evt. dele mørbraderne på langs, så der bliver to stk. af hver.

To grillspyd føres vandret igennem mørbraden, så de to spyd krydser hinanden.

Frugtcocktailen lægges i midten af "mørbradsneglen".

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 68°C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. før udskæring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med ristede ris og kryddersauce.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisemørbrad 66%, frugtcocktail 27%, marinade 7% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt).

Go to Top