Ingredienser
4,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
1,700 kg Frugtcocktail, konserves, drænet
0,400 kg Dekora®Marilet Cognac
6.1 kg
Læg varer i kurv
COGNAC MAR. MÃRBRADKRONE MED FRUGTER
Opskriftnr: 71-0495
Fremstilling
Grisemørbraderne marineres i den afvejede mængde Dekora Marilet Cognac.
De marinerede mørbrader lægges som en "snegl".
Tip: Man kan evt. dele mørbraderne på langs, så der bliver to stk. af hver.
To grillspyd føres vandret igennem mørbraden, så de to spyd krydser hinanden.
Frugtcocktailen lægges i midten af "mørbradsneglen".
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C til en kernetemperatur på 68°C.
Lad stegen hvile i ca. 10 min. før udskæring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med ristede ris og kryddersauce.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Grisemørbrad 66%, frugtcocktail 27%, marinade 7% (rapsolie (delvis hærdet), krydderier (paprika, koriander, rosmarin, timian, enebær, merian), cognac, salt, sukker, krydderiekstrakt).