Ingredienser

3,500 kg Grisek?d (8-14% fedt)

3,000 kg Snitter u/sv

2,500 kg Isvand

0,850 kg Frankfurterblanding FB nr. 563

0,180 kg Debreziner, Zigeunersalami, Paprikap?lse, Kabanossy

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,075 kg Paprikasnips Gr?n, 2-3 mm.

0,075 kg Paprikasnips, R?d 2-3 mm.

10.28 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

CHORIZO GRILLER

Opskriftnr: 27-0343

Fremstilling
Grisek?d og snitter hakkes hver for sig igennem 5 mm hulskiven og stilles i k?lerum.

Grisek?det kommes op i lynhakkeren og lynes t?rt nogle omgange, hvorefter saltet, Frankfurterblanding FB nr. 563, og 2/3 af isvandet tils?ttes.

N?r dette er lynet fint ud tils?ttes de hakkede snitter, Debrezinerkrydderiet og det resterende isvand.

Der lynes til en god emulsion er opn?et.

Paprikasnips tils?ttes ved de sidste par omgange.

Sluttemperatur 12-14?C.

Stopning
Stoppes i grisetarme kal. 28/30 (DK99030).

T?rring
Ved 50?C i ca. 20 min.

Rygning
Ved 70?C i ca. 30 min. eller til en p?n gylden farve er opn?et.

Kogning
Ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 7,5% af det f?rdige produkt.
Grisek?d 45%, grisek?dssnitter 23%, vand, salt, kartoffelstivelse, HVEDEMEL, VALLEPULVER, krydderier (peber, l?g, muskat, paprika, kardemomme), paprikasnips, stabilisator (E 451), antioxidant (E 316), konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top