Ingredienser

5,000 kg Grisek?d (8-14% fedt)

5,000 kg Snitter u/sv

2,000 kg Oksek?d (8-14% fedt)

1,000 kg Koldt vand

0,150 kg Rowu?til Luksusk?lp?lse (I14420)

0,130 kg Nitritsalt (DK40018)

0,100 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,060 kg Rolactin (I42220)

0,020 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

0,010 kg Kommen, Pulver

0,010 kg Macisto

0,010 kg Wursal

13.49 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KÅLPØLSE

Opskriftnr: 27-0378

Fremstilling
Det hakkede kød og vand blandes godt med alle krydderier og hjælpestoffer.

Mixes på lynhakkeren eller håndæltes godt.

Stopning
Farsen stoppes i Svinetarme kal. 34/36 (DK99032).

Varmebehandling
Pølserne ryges og koges til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 50%, svinekødssnitter 30%, oksekød 16%, vand, salt, krydderier (peber, koriander, ingefær, kommen, muskatnød, muskatblomme, persille, løg), surhedsregulerende middel (E 575), glukosesirup, dextrose, antioxidanter (E 300, E 330, E 301), hydrolyseret vegetabilsk protein, MÆLKESUKKER, stabilisator (E 451), smagsforstærker (E 621), krydderiekstrakter. I naturtarm. 

Go to Top