Ingredienser

4,000 kg Kalvespareribs

0,200 kg Lagetilv?kst

4.2 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

FUR ?LMARINERET KALVESPARERIBS

Opskriftnr: MMM54-0067

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg###Koldt vand0,400 Kg###Kogesalt (DK99015)0,500 Kg###Nitritsalt (DK40011)0,600 Kg###Kasslat, flydende (I42374)

Fremstilling
De udsk?rne spareribs l?gges i lagen natten over for gennemsaltning.Lad dem afdryppe for saltlage. Herefter marineres de i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Fur Bryg.Forsteges i en forvarmet ovn ved 120?C i ca. 40-45 min.

Marineringstid
Gerne 12-15 timer p? k?l (h?jst +5?C) f?r tilberedning.

Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20-30 min.Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med saltkartofler og cremefraiche dip.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.Kalvebryst 86%, marinade 9% (?l, brun sirup, vand, krydderier (hvidl?g, peber, ramsl?g, ingef?r, timian, rosmarin), salt, modificeret majsstivelse (E 1422), eddike, krydderiekstrakter), vand 4%, salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top