Ingredienser

2,000 kg Oksek?d, hakket (16-18% fedt)

0,400 kg Bacon i skiver

0,200 kg Koldt vand

0,140 kg Burglet FB

2.74 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KROB?F

Opskriftnr: 77-0138

Fremstilling
Oksek?det hakkes gennem 3 mm hulskiven, hvorefter Burglet FB og koldt vand tils?ttes og blandes grundigt.

Farsen deles i portioner af ca. 150 g/stk. hvorefter de formes med B?fformer, rund (I77200).

Baconen vikles omkring.

Kan evt. lukkes med en k?dpind.

Tilberedning
Kan steges p? en varm pande i ca. 5-6 min. p? hver side, eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til grill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kogte kartofler, skysauce og tytteb?r.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksek?d 73%, bacon 15%, vand, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.

Go to Top