Ingredienser
2,000 kg Oksek?d, hakket (16-18% fedt)
0,400 kg Bacon i skiver
0,200 kg Koldt vand
0,140 kg Burglet FB
2.74 kg
Læg varer i kurv
KROB?F
Opskriftnr: 77-0138
Fremstilling
Oksek?det hakkes gennem 3 mm hulskiven, hvorefter Burglet FB og koldt vand tils?ttes og blandes grundigt.
Farsen deles i portioner af ca. 150 g/stk. hvorefter de formes med B?fformer, rund (I77200).
Baconen vikles omkring.
Kan evt. lukkes med en k?dpind.
Tilberedning
Kan steges p? en varm pande i ca. 5-6 min. p? hver side, eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til grill.
Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med kogte kartofler, skysauce og tytteb?r.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Oksek?d 73%, bacon 15%, vand, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose.