Ingredienser

1,600 kg Kogende vand

1,500 kg Oksek?d, hakket (10-12% fedt)

0,900 kg S?dm?lk

0,400 kg Kartoffelmospulver (M09225)

0,400 kg L?g i ringe

0,400 kg L?g i ringe og skiver, T?rrede (E7060)

0,300 kg Perlel

0,150 kg Koldt vand

0,110 kg Burglet FB

0,100 kg Dekora?Brun Sauce FB

5.86 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

HAKKEB?F MED MOS

Opskriftnr: 97-0051

Fremstilling
Det hakkede oksek?d blandes med Burglet FB og den afvejede m?ngde koldt vand (150 g).

Farsen afvejes ca. 150 g/stk og formes med en b?fformer, rund, herefter steges b?fferne til en kernetemperatur p? 75?C.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Kartoffelmospulver og det kogende vand blandes.

L?g i ringe og perlel?g brunes i en gryde.

Afk?les fra 65?C til under 10?C p? max. 3 timer.

Anbring de stegte b?ffer sammen med valgfri brun sauce og kartoffelmos i salgsemballagen.

Tilberedning
Varmes i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 15 min.

Kan ligeledes varmes i mikrob?lgeovn.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Kartoffelmos 41 % (vand, kartoffelpulver, S?DM?LKSPULVER, FL?DEPULVER, salt, emulgator (E 471), stabilisator (E 450), SULFIT (E 223), antioxidant (E300, E304), krydderier (gurkemeje, peber), sm?raroma), hakkeb?f 36 % (oksek?d, vand, kartoffelfibre, rasp (HVEDEMEL, g?r, salt), salt, kartoffelstivelse, krydderier (paprika, SENNEP, koriander), HAVREGRYN, hydrolyseret vegetabilsk protein, dextrose), sauce 20 % (XXX), l?g, perlel?g.

Go to Top