Ingredienser

2,000 kg Grisefilet

0,300 kg Bacon i skiver

0,200 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

0,150 kg Dekora?Svampe Traneb

0,150 kg Koldt vand til opbl?dning

0,100 kg Ost, revet

2.9 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KRYDDER SENNEPS MAR. GRISEFILET MED SVAMPE/TRANEB?R OG BACON

Opskriftnr: 71-0523

Fremstilling
1 del (150 g) Dekora Svampe Traneb?r opbl?des i 1 dele (150 g) koldt vand.

Lad henst? p? k?l (h?jst +5?) i ca. 2 timer eller til vandet er opsuget.

Grisefileten afpudses helt for fedt og sener.

Fileten deles i passende st?rrelser (ca. 400 gr.) hvorefter de fl?kkes.

De marineres i den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep.

Den opbl?dte Dekora svampe/traneb?r og ost drysses ovenp? og stegene rulles sammen.

Der l?gges bacon p? og stegene sn?res.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 165?C i ca. 20-25 min. eller til en kernetemperatur p? ca. 75?C.

Lad stegen hvile i ca. 10 min. f?r udsk?ring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan f.eks. serveres med r?stegte kartofler og tomatsalat.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 69%, bacon 10%, traneb?r 8%, marinade 7% (rapsolie (delvis h?rdet), SENNEP 28%, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), svampe 3% (champignon, Karl Johan, kantarel) OST 3%.

Go to Top