Ingredienser
1,650 kg Grisek?d (10-12% fedt)
0,580 kg Isvand
0,280 kg Rørt Fars FB Optimal
0,250 kg Ost, revet
0,200 kg Krydderpanade Vario
0,150 kg Kogt skinke i tern
3.11 kg
Læg varer i kurv
FARSRULLE MED SKINKE OG OST
Opskriftnr: 73-1082
Fremstilling
Det hakkede svinekød blandes med isvand og Rørt Fars FB Optimal til en god emulsion er opnået.
Skinke i tern og revet ost tilsættes og æltes med.
Farsen afvejes (ca. 125 g), formes og vendes i Krydderpanade Vario.
Tilberedning
Steges til en kernetemperatur på 75°C.
Serveringsforslag
Kan serveres med pommesfrites, bernaise sauce og dampede ærter.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinekød 53%, vand, rasp 9% (HVEDEMEL, gær, salt), OST 8%, skinke 5%, surhedsregulerende middel (E 325), animalsk protein (svine), salt, krydderier (løg, peber, paprika), kartoffelmel, stabilisator (E 471), eddike, antioxidanter (E 330, E 331, E 301).