Ingredienser

10,000 kg Grisefilet

1,500 kg Lagetilv?kst

11.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

R?GET HAMBURGERRYG - KOGT

Opskriftnr: 52-0312

Spr?jtelage/kummelage
10,000 Kg Koldt vand
0,500 Kg Kogesalt (DK99015)
0,400 kg Nitritsalt (DK40011)
0,600 Kg Kasslat, flydende (I42374)

Fremstilling
K?det spr?jtes med en tilv?kst p? 15%.

L?gges i samme lage i ca. 20 timer for gennemsaltning.

Stopning
Stegen stoppes i Dannet, sort, kal. 24 (D74240).

T?rring
Ved 55?C i ca. 60 min.

Rygning
Ved 65?C i ca. 40 min. eller til den ?nskede farve er opn?et.

Tilberedning
Koges ved 80?C til en kernetemperatur p? 75?C.

Lad stegen hvile ca. 15 min. i suppen f?r udsk?ring.

Serveringsforslag
Anvendes som p?l?g.

Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind p? 10% af det f?rdige produkt.
Til 100 g f?rdigvare er anvendt:
Grisefilet 97 g, vand 13 g, salt, glucosesirup, hydrolyseret vegetabilsk protein, antioxidant (E 301), konserveringsmiddel (E 250).

Go to Top