Ingredienser

0,430 kg Kartofler m/skr?l, sm? forkogte

0,350 kg Kyllingebryst, stegt

0,050 kg Bacon i skiver

0,050 kg Dekora?Marilet Kryddersennep

0,030 kg Kapersfrugt, med stilk

0,010 kg R?dl?g i ringe

0.92 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

BACONSV?BT KYLLINGEBRYST P? KRYDDERSENNEP MAR. KARTOFLER

Opskriftnr: 85-0168

Fremstilling
Kartoflerne blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep og kapersfrugt.

Blandingen l?gges i bunden af en ovnfast emballage.

Der omvikles en skive bacon om hvert kyllingebryst.

Herefter l?gges de p? de marinerede kartofler.

Pyntes af med r?dl?g i ringe.

Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.

Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemvarmet.

Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.

Ingredienser:
Kogte kartofler 47%, stegte kyllingebryster 39%, bacon 5%, marinade 5% (rapsolie (delvid h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), kapersfrugt 3%, r?dl?g.

Go to Top