Ingredienser
0,430 kg Kartofler m/skr?l, sm? forkogte
0,350 kg Kyllingebryst, stegt
0,050 kg Bacon i skiver
0,050 kg Dekora?Marilet Kryddersennep
0,030 kg Kapersfrugt, med stilk
0,010 kg R?dl?g i ringe
0.92 kg
Læg varer i kurv
BACONSV?BT KYLLINGEBRYST P? KRYDDERSENNEP MAR. KARTOFLER
Opskriftnr: 85-0168
Fremstilling
Kartoflerne blandes med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kryddersennep og kapersfrugt.
Blandingen l?gges i bunden af en ovnfast emballage.
Der omvikles en skive bacon om hvert kyllingebryst.
Herefter l?gges de p? de marinerede kartofler.
Pyntes af med r?dl?g i ringe.
Tilberedning
Kunden tils?tter fl?de til retten f?r tilberedning.
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20 min. eller til k?det er gennemvarmet.
Serveringsforslag
Kan serveres som middagsret.
Ingredienser:
Kogte kartofler 47%, stegte kyllingebryster 39%, bacon 5%, marinade 5% (rapsolie (delvid h?rdet), SENNEP, salt, krydderier (gurkemeje, paprika, persille, oregano, SELLERI), g?rekstrakt, sukker, eddike, krydderiekstrakter), kapersfrugt 3%, r?dl?g.