Ingredienser
2,000 kg Grisefilet
0,200 kg Dekora Marilet Kokos ?ble Karry
0,100 kg Fl?deost, naturel
0,080 kg ?bler i b?de
0,080 kg Guler?dder i strimler
0,060 kg Peanuts, saltede
2.52 kg
Læg varer i kurv
KOKOS ?BLE KARRY MARINERET KOTELET MED FYLD
Opskriftnr: 71-0659
Fremstilling
Grisefilet sk?res ud i koteletter med en lomme i hver og marineres med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kokos ?ble Karry.
Koteletterne fyldes med guler?dder i strimler, fl?deost, peanuts og ?bleb?de.
Lad fyldet stikke lidt op, s? det kan ses.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20-25 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med pastasalat og friskbagt baguette.
Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 79%, marinade 8% (rapsolie, delvis h?rdet), krydderier (chili, l?g, koriander, gurkemeje, persille, spidskommen, oregano, muskat, bukkehornsfr?), salt, kokosmel, ?ble, t?rret peberfrugt, tomatpulver), FL?DEOST 4%, guler?dder 3%, ?bler 3%, PEANUTS 2%.