Ingredienser

2,000 kg Grisefilet

0,200 kg Dekora Marilet Kokos ?ble Karry

0,100 kg Fl?deost, naturel

0,080 kg ?bler i b?de

0,080 kg Guler?dder i strimler

0,060 kg Peanuts, saltede

2.52 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

KOKOS ?BLE KARRY MARINERET KOTELET MED FYLD

Opskriftnr: 71-0659

Fremstilling
Grisefilet sk?res ud i koteletter med en lomme i hver og marineres med den afvejede m?ngde Dekora Marilet Kokos ?ble Karry.

Koteletterne fyldes med guler?dder i strimler, fl?deost, peanuts og ?bleb?de.

Lad fyldet stikke lidt op, s? det kan ses.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175?C i ca. 20-25 min. eller til en kernetemperatur p? 75?C.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med pastasalat og friskbagt baguette.

Ingredienser:
Er beregnet p? det r? produkt.
Grisefilet 79%, marinade 8% (rapsolie, delvis h?rdet), krydderier (chili, l?g, koriander, gurkemeje, persille, spidskommen, oregano, muskat, bukkehornsfr?), salt, kokosmel, ?ble, t?rret peberfrugt, tomatpulver), FL?DEOST 4%, guler?dder 3%, ?bler 3%, PEANUTS 2%.

Go to Top