Ingredienser
3,600 kg Grisek?d (18-20% fedt)
2,400 kg Snitter u/sv
2,000 kg Andek?d u/ben og skind
2,000 kg Isvand
0,150 kg Krydderiblanding Italiensk Finocchio
0,100 kg Nitritsalt (DK40018)
0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)
0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)
10.4 kg
Læg varer i kurv
GROV STEGEPÃLSE MED AND OG FENNIKEL
Opskriftnr: 27-0236
Fremstilling
Svinekød og snitter hakkes igennem 3 mm hulskiven.
Andekødet hakkes igennem 8 mm hulskiven.
Alle ingredienserne mixes, til en god binding er opnået.
Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).
Tørring
Ved 50°C i ca. 30 min.
Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til den ønskede farve er opnået.
Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.
Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.
Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 43%, andekød 21%, svinekødssnitter 17%, vand, salt, krydderier (paprika, fennikel, persille, hvidløg), LAKTOSE, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330), krydderiekstrakter, dextrose, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.