Ingredienser

3,600 kg Grisek?d (18-20% fedt)

2,400 kg Snitter u/sv

2,000 kg Andek?d u/ben og skind

2,000 kg Isvand

0,150 kg Krydderiblanding Italiensk Finocchio

0,100 kg Nitritsalt (DK40018)

0,080 kg Kogesalt, fint raffineret (DK40019)

0,070 kg Lynprofi FC 7 (I09090)

10.4 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

GROV STEGEPØLSE MED AND OG FENNIKEL

Opskriftnr: 27-0236

Fremstilling
Svinekød og snitter hakkes igennem 3 mm hulskiven.

Andekødet hakkes igennem 8 mm hulskiven.

Alle ingredienserne mixes, til en god binding er opnået.

Stopning
Farsen stoppes i Lammetarme kal. 22/24 (DK99033).

Tørring
Ved 50°C i ca. 30 min.

Rygning
Ved 70°C i ca. 30 min. eller til den ønskede farve er opnået.

Kogning
Ved 80°C til en kernetemperatur på 75°C.

Afkøles fra 65°C til under 10°C på max. 3 timer.


Ingredienser:
Er beregnet ud fra et svind på 7,5% af det færdige produkt.
Svinekød 43%, andekød 21%, svinekødssnitter 17%, vand, salt, krydderier (paprika, fennikel, persille, hvidløg), LAKTOSE, stabilisator (E 451), antioxidanter (E 301, E 330), krydderiekstrakter, dextrose, konserveringsmiddel (E 250). I naturtarm.

Go to Top