Ingredienser

2,000 kg Grisem?rbrad, afpudset

0,600 kg Fl?deost, naturel

0,300 kg Bacon i skiver

0,080 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft

2.98 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

MØRBRADFLET MED MIDDELHAVSCREME

Opskriftnr: 73-1138

Fremstilling
Flødeost blandes med 60 g Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.

Svinemørbraden skæres i tre strimler fra mørbradhovedet ca. 3 cm nede, ned til spidsen.

Der flettes skiver af bacon ind i mørbraden.

Kan evt. lukkes med en kødnål.

Fletningen drysses med de resterende 20 g Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.

Til sidst kommes flødeost på toppen af mørbraden evt. med en sprøjtepose med takket tyl.

Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur på 68°C.

Lad stegen hvile i ca.10 min. før udskæring.

Er ligeledes velegnet til kuglegrill.

Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og græsk salat.

Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinemørbrad 67%, FLØDEOST 20%, bacon 10%, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coatedsalt (salt, palmeolie).

Go to Top