Ingredienser
2,000 kg Grisem?rbrad, afpudset
0,600 kg Fl?deost, naturel
0,300 kg Bacon i skiver
0,080 kg Dekora Middelhavskrydderi Antisaft
2.98 kg
Læg varer i kurv
MÃRBRADFLET MED MIDDELHAVSCREME
Opskriftnr: 73-1138
Fremstilling
Flødeost blandes med 60 g Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.
Svinemørbraden skæres i tre strimler fra mørbradhovedet ca. 3 cm nede, ned til spidsen.
Der flettes skiver af bacon ind i mørbraden.
Kan evt. lukkes med en kødnål.
Fletningen drysses med de resterende 20 g Dekora Middelhavskrydderi Antisaft.
Til sidst kommes flødeost på toppen af mørbraden evt. med en sprøjtepose med takket tyl.
Tilberedning
Steges i en forvarmet ovn ved 175°C i ca. 35 min. eller til en kernetemperatur på 68°C.
Lad stegen hvile i ca.10 min. før udskæring.
Er ligeledes velegnet til kuglegrill.
Serveringsforslag
Kan serveres med krydderkartofler og græsk salat.
Ingredienser:
Er beregnet på det rå produkt.
Svinemørbrad 67%, FLÃDEOST 20%, bacon 10%, krydderier (paprika, løg, hvidløg, basilikum, persille), coatedsalt (salt, palmeolie).