Ingredienser
0,900 kg Brie, hel
0,450 kg Fl?deost, naturel
0,100 kg Rittersport med marcipan
0,050 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes
1.5 kg
Læg varer i kurv
SPICY BRIE MED CHOKOLADE OG MARCIPAN
Opskriftnr: 106-0022
Fremstilling
Det meste af flødeosten røres sammen med chokolade med marcipan skåret i små stykker.
Brien halveres vandret.
Smøreost med chokolade og marcipan fordeles på den ene halvdel og den anden halvdel lægges på.
Den resterende smøreost smøres på kanten af den sammenlagte brie hvorefter kanten vendes i den knuste Krydderpanade Mexican Cornflakes.
Serveringsforslag
Kan serveres med kiks, vindruer og kirsebær.
Ingredienser:
BRIE 60%, FLÃDEOST 30%, chokolade med MARCIPAN 7%, cornflakes 3% (majs, sukker, indeholder MALT), krydderier (paprika, løg, hvidløg, chili, spidskommen), salt, rapsolie, gærekstrakt, krydderiekstrakt.