Ingredienser

0,900 kg Brie, hel

0,450 kg Fl?deost, naturel

0,100 kg Rittersport med marcipan

0,050 kg Krydderpanade Mexican Cornflakes

1.5 kg


Læg varer i kurv

Udskriv denne side

gå Tilbage

SPICY BRIE MED CHOKOLADE OG MARCIPAN

Opskriftnr: 106-0022

Fremstilling
Det meste af flødeosten røres sammen med chokolade med marcipan skåret i små stykker.

Brien halveres vandret.

Smøreost med chokolade og marcipan fordeles pÃ¥ den ene halvdel og den anden halvdel lægges pÃ¥.

Den resterende smøreost smøres på kanten af den sammenlagte brie hvorefter kanten vendes i den knuste Krydderpanade Mexican Cornflakes.

Serveringsforslag
Kan serveres med kiks, vindruer og kirsebær.

Ingredienser:
BRIE 60%, FLØDEOST 30%, chokolade med MARCIPAN 7%, cornflakes 3% (majs, sukker, indeholder MALT), krydderier (paprika, løg, hvidløg, chili, spidskommen), salt, rapsolie, gærekstrakt, krydderiekstrakt.

Go to Top